Brugse Derby

By j.goethals / november, 29, 2012 / 0 comments

Update Derby Club Brugge- Cercle Brugge.

De cursisten van het fotohuis maken in samenwerking met de dienst Erfgoed  én de Sportdienst van de stad Brugge een reeks over de Brugse Derby. Het gaat over voetbal, maar nog veel meer over mensen en hun gebruiken. Voor deze Derby-editie gingen we niet naar het stadion, maar zochten we mensen op in Café’s en bij hen thuis. Fotografe en Fotohuiscursiste  Hilde Stevens volgde de match bij een vriendengroep die samen naar de match keken in een omgetoverde garage. Een gemengde groep met zowel Club- als Cercle supporters. Ilse Naudts, journaliste bij het Laatste Nieuws, volgde haar tijdens de reportage. Een verslag over het project en de Derby kan je deze vrijdag 30 november vinden in de krant. Op de foto’s zie je Hilde Stevens en Ilse Naudts in actie.

Leave a Reply

Post Comment